top of page

"DET JEG TÆNKER ER"

Et comedyshow om at være pædagog -og en hel del arbejdsglæde.   

Så er du klar til en moden mand, en familiefar, en pædagog / komiker, der siger sin mening? Det som man i pædagogiske kredse kalder en tydelige autentisk voksen, men derfor kan man sagtens være en anelse barnlig i toppen.

Både komikeren og pædagogen, er vant til at observere og reflektere, men NP har været komikere i meget længere tid, så det er altid ikke helt pædagogisk korrekt, det han konkludere. Samtidigt smitter det også en smule af på hans opfattelse af, hvad pædagogik egentligt er for en størrelse, hvordan det udføres i praksis og hvordan verden egenligt burde være. Når NPHenriksen taler, handler det om børn, forældre, deres pædagoger, kollegaerne og et par andre mennesker, som alle er blevet observeret på fuld tid. 

"Hej Niels-Peter -Det gjorde du bare så godt , det var fremragende og meget anbefalelsesværdigt"

Bente Christensen, Faglig konsulent ,BUPL, Østjylland 

"Efter en lang og teoretisk pædagogisk dag for medarbejderne i Mårslet Dagtilbud, havde vi booket NP. Henriksen, der havde lovet os et lattergivende indslag – og det fik vi.

Der blev grinet igennem, så tårerne flere steder fik frit løb! Med en skarp og humoristisk tone udfordrede NP pædagogfagets selvforståelse.

Blandt andet den anerkendende tilgang og vores sprog blev karikeret – så nu kan vi stort set ikke sige ”det jeg tænker er…” og ”SUPER” uden at få et smil på læben. 

Kan klart anbefale NP. Henriksen."

Birgitte Rasmussen

Dagtilbudsleder i Solbjerg-Mårslet dagtilbud

"Et velplaceret og humoristisk indspark omkring den pædagogiske praksis. Opmuntrende afslutning på en pædagogisk lørdag. Niels-Peter siger det, som vi andre kan tænke, men ikke kan sige som professionelle voksne, der arbejder med børn og deres forældre" 

Mette Birk Munthe, Kragelundskolen

 

 

“Det var simpelthen fantastisk! Skide sjovt og lige til grænsen” 

Grethe Juhl – Pædagogisk leder Risskov skole.

 

”Jeg havde bestilt NP til personalets sommerfest. Vi trængte til at få grint sammen efter et højspændt forår. Der bliver både kigget indad og skudt (med skyder) udad når NP folder vores fag og hverdag med skøre og skønne forældre og børn ud.

Det bedste er at få grinet sammen om den måde vi også interagerer med hinanden på, og at man bagefter hører sig selv synes at alt er SSSSuperJ

Kan varmt anbefale dette lille indspark til eftertænksomhed og til almindelig morskab

Mette Munkholm Bisbo - Leder i Børnehuset Bifrost.

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page