top of page

 

DIGTE UDEN PIS 

Forstadslivet spiddes i comedydigte

  

Digte… for mange en skriveform, som kan være lidt tung i det og måske har nogen også minder fra folkeskolen, hvor der skulle analyseres og findes meninger i snørklede sætninger.

 

Men digte kan være noget helt og aldeles andet. Særligt når de fremføres af en komiker.

NP. Henriksen er en skarp og frygtløs no-bullshit komiker. Han er et lovechild imellem Niels Hausgaard og Allan Olsen vol. 2.0, dog uden guitar, men ligeså revsende og morsom også præsenterer han denne helt nye genre indenfor comedy.

 

’Egentlig begyndte digtene som ideer til jokes, som jeg aldrig kunne finde ordentlig form på i mine almindelige comedyshows. Så begyndte jeg at skrive ideerne ned som digte og så kom grinene rullende fra salen.’ siger NP. Henriksen, komiker.

 

Det er hæsblæsende anekdoter og digtværk er bedste skuffe. Et sammensurium af lyrik, illustrationer og stand-up, der ikke er set før i dansk comedy.

 

"Digte uden pis - kommer af at gå rundt i en forstad til Århus, der hvor man troede, man ikke ville ende. Man lærer at sætte pris på de små ting, uden at forstadslivet bliver en stille resignation" siger, NP. Henriksen

hyr mig - klik her
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page